search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Έκρηξη στην Καλαμάτα: Ερωτηματικά άφησε η νεκροψία – Σήμερα το «ύστατο χαίρε» στα τρία θύματα

05.02.2019 14:08
«Καμπάνα» σε ταβέρνα της Μυκόνου: Σέρβιρε καθισμένους πελάτες, παρά την καραντίνα - Media

 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύονται οι τρεις άτυχες γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους στη φονική έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Την ίδια στιγμή, δεν κατέληξε σε συμπέρασμα ο ιατροδικαστής για τα αίτια θανάτου των τριών γυναικών, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα, ανήμερα της Υπαπαντής. Χθες οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Ναύπλιο, όπου διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη, ο οποίος στην έκθεσή του συμπεραίνει ότι η αιτία θανάτου είναι, προσωρινά, απροσδιόριστη.

Με την μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στις τραχείες των τριών θυμάτων και όπως ο ίδιος είπε μπορεί να αποκλείσει ότι ο θάνατός τους επήλθε από έκρηξη ή ότι κάηκαν, καθώς, διευκρίνισε, πως δεν βρήκε κακώσεις στα θύματα κι ούτε είχαν σοβαρά εγκαύματα. Ετσι, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων (που δεν αναμένεται να βγουν σε λιγότερο από 4-5 μήνες), δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου. Τα εργαστηριακά ευρήματα, λοιπόν, είναι αυτά που θα δώσουν τις απαντήσεις και αν ο θάνατος οφείλεται στην εισπνοή καπνού.

Εν τω μεταξύ, στις 2 το μεσημέρι κηδεύτηκε η Ελένη Μπιτσώνη – Κουβάτσου, σύζυγος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, στις 3 δόθηκε το ύστατο χαίρε στην Αδαμαντία Κωνσταντινέα – Βουγιουκλή και στις 5 μ.μ. κηδεύεται η Ελένη Πανουσοπούλου.

Οσον αφορά τους τραυματίες, χθες πήρε εξιτήριο η 27χρονη εργαζόμενη, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει ίσως σήμερα και για τον 53χρονο ιδιοκτήτη. Το βαρύ κλίμα αποτυπώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συγγενείς και φίλοι στέλνουν τα δικά τους μηνύματα θλίψης, αλλά και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.
 
Πληροφορίες: eleftheriaonline
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:49