search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Λίαμ Νίσον: Δεν είμαι ρατσιστής, το ίδιο θα έκανα αν ήταν Λονδρέζος

05.02.2019 16:47
Λίαμ Νίσον: Δεν είμαι ρατσιστής, το ίδιο θα έκανα αν ήταν Λονδρέζος - Media

 

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τη συνέντευξη του Λίαμ Νίσον, ο έμπειρος ηθοποιός έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του με νέες δηλώσεις, αρνούμενος -μεταξύ άλλων- ότι είναι ρατσιστής.

Λίγες ώρες μετά τη γενική κατακραυγή που ακολούθησε (όταν ο Λίαμ Νίσον δήλωσε πως έψαχνε για καιρό έναν μαύρο άνδρα για να τον σκοτώσει) ο 66χρονος τόνισε στην εκπομπή του ABC: «Δεν είμαι ρατσιστής. Με σόκαρε και με πόνεσε ο βιασμός της φίλης μου. Ζήτησα βοήθεια για να επανέλθω. Το ίδιο θα έκανα αν ο δράστης ήταν Λονδρέζος, Λιθουανός ή Γάλλος».

Η φίλη του ηθοποιού που έπεσε θύμα βιασμού πέθανε πριν από πέντε χρόνια. Ο ίδιος εξήγησε στο ABC πως όταν σου συμβαίνει μια τόσο τραγική εμπειρία, συνήθως γίνεσαι κι εσύ βίαιος και θες να εκδικηθείς. «Ρώτησα την φίλη μου αν τον γνώριζε, εκείνη μου απάντησε αρνητικά, αλλά μου είπε πως επρόκειτο για έναν μαύρο άνδρα» συμπλήρωσε.

Θυμίζουμε ότι ο Βορειοϊρλανδός είχε δηλώσει πως για περίπου ένα χρόνο έψαχνε τα μπαρ με ένα όπλο προκειμένου να βρει τον δράστη που ήταν γύρω στα 40.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39