search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:40
MENU CLOSE

Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

05.02.2019 17:49
Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό - Media

 

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Ήδη έχουν ξεκινήσει βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις βραδινές ώρες θα γίνουν πιο έντονες.

Μάλιστα κατά τόπους αναμένεται να είναι ισχυρές.

Ωστόσο με έκτακτη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε σε ποιες περιοχές η συγκέντρωση της αφρικανικής σκόνης μαζί με την βροχή θα δημιουργήσουν το φαινόμενο της λασποβροχής.

Τι αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Φίλες και φίλοι!

Η διάταξη στην ατμόσφαιρα φαίνεται να ευνοεί την Τετάρτη τη μεταφορά σκόνης Σαχαριανής προέλευσης στα κεντρικά και κυρίως στα νοτια! Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία εκτιμάται ότι οι μέσες ημερήσιες συγκεντρώσεις για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου θα κυμανθούν σε μέτρια επίπεδα ( στις περιοχές με τις τρεις πρώτες χρωματικές αποχρώσεις ξεκινώντας απο το λευκό) και σε σχετικά υψηλά επίπεδα (στις περιοχές με τις τρεις υπόλοιπες πιο σκούρες αποχρώσεις)!».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35