search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:38
MENU CLOSE

Έφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ για να υπογράψει στην ΑΕΚ

05.02.2019 20:42
Τα... μαζεύει για Ισπανία ο Χιμένεθ - Τέλος από την ΑΕΚ για 3η φορά - Media

 

Λίγο μετά τις 22.00 ο Μανόλο Χιμένεθ «προσγειώθηκε» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια με την ΑΕΚ!

Όπως έγινε γνωστό μετά την είδηση της παραίτησης του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε προφορικά με την ΑΕΚ προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, επιστρέφοντας στην ομάδα που κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα της προηγούμενης χρονιάς.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες που απέμεναν για να οριστικοποιηθεί το deal συμφωνήθηκαν και ο Ισπανός προπονητής έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να υπογράψει. Λίγο μετά τις 22.00, ο Μανόλο Χιμένεθ βγήκε από την πύλη 3 του αεροδρομίου στο αυτοκίνητο που είχε έρθει για να τον παραλάβει. Κατέβασε το παράθυρο και χαιρέτησε χαμογελαστός, χωρίς ωστόσο να κάνει δηλώσεις, καθώς ήθελε πρώτα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ισπανός προπονητής έφυγε «καρφί» για τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία!

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:37