search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:30
MENU CLOSE

Αφρικανικό τοπίο στο Ηράκλειο λόγω σκόνης (Photos)

06.02.2019 08:04
Αφρικανικό τοπίο στο Ηράκλειο λόγω σκόνης (Photos) - Media

 

Αφρικανικό τοπίο θυμίζει από τις πρώτες πρωινές ώρες το Ηράκλειο με την αφρικανική σκόνη να έχει κάνει την εμφάνιση της, περιορίζοντας αισθητά την ορατότητα.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» πάντως, οι πρωινές πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα να εξηγεί ότι παρακολουθούν το φαινόμενο.

«Όλες οι πτήσεις μέχρι στιγμής έγιναν κανονικά. Η επόμενη είναι για τις 2 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε το φαινόμενο», σημείωσε.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, η άφιξη των πλοίων της γραμμής από τον Πειραιά, καθυστέρησε περίπου δύο ώρες, λόγω του απαγορευτικού, το οποίο έληξε στις 11 χθες το βράδυ.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμης Δουβής «το πλοίο της ΑΝΕΚ έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 8.30 το πρωί, ενώ φτάνει καθημερινά στις 06:15. Δίωρη καθυστέρηση έχει και το πλοίο των Μινωικών Γραμμών. Το απαγορευτικό έληξε στις 11 το βράδυ και για τον λόγο αυτό, τα πλοία καθυστέρησαν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:27