search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:11
MENU CLOSE

Αδιανόητο: Του έκλεψαν τις οικονομίες για την ταφή της γυναίκας του την ώρα της κηδείας

06.02.2019 09:36
Αδιανόητο: Του έκλεψαν τις οικονομίες για την ταφή της γυναίκας του την ώρα της κηδείας - Media

 

Ούτε όσιο ούτε ιερό είχαν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι υπερήλικα στην Κρήτη, ανήμερα της κηδείας της συζύγου του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Πατρίς”, την ώρα που η οικογένεια αποχαιρετούσε συντετριμμένη το αγαπημένο της πρόσωπο, διαρρήκτες, που προφανώς είχαν στήσει «καρτέρι», μπήκαν στο σπίτι και πήραν το ποσό των 2.000 ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για τα έξοδα της κηδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια φεύγοντας από το σπίτι για τη μεταφορά της σορού στην εκκλησία, κλείδωσαν πόρτες και παράθυρα. Έκαναν το λάθος να αφήσουν ανοιχτό το παραθυράκι της τουαλέτας. Από ‘κει μπήκε ο διαρρήκτης και πιθανότατα ο συνεργός του φυλούσε τσίλιες.

Κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα την οποία αναστάτωσε μέχρι που βρήκε τα χρήματα, τα οποία είχε φυλάξει ο σύζυγος προκειμένου να πληρώσει στη συνέχεια τα έξοδα της κηδείας. Επιστρέφοντας τα μέλη της οικογένειας από το νεκροταφείο, ξεκλείδωσαν την πόρτα και προς μεγάλη τους έκπληξη αντίκρισαν άνω-κάτω την κρεβατοκάμαρα.

Τότε μόνο συνειδητοποίησαν ότι είχαν πέσει θύματα διάρρηξης. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία. Εκτιμάται ότι οι δράστες είναι από την περιοχή και όταν αντιλήφθηκαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κηδεία, περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:07