search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23
MENU CLOSE

Πάτρα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου με την σύντροφό του Γουέντι  (Photos)

06.02.2019 10:11
Πάτρα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου με την σύντροφό του Γουέντι  (Photos) - Media

 

Ήταν 2014 στη Σκιάθο, όταν ο πρόεδρος του Κινήματος συνάντησε για πρώτη φορά την 50χρονη Ολλανδή Γουέντι Κόνελι .Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας τους η έλξη ανάμεσα στον Ελληνα πολιτικό και την Ολλανδή personal trainer είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Οι δυο τους λατρεύουν την άθληση, αγαπούν την Ιστορία, ακούν την ίδια μουσική…
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ακόμη παντρεμένος με την Αντα Παπανδρέου…

Οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από τη φημολογούμενη σχέση του Ελληνα πολιτικού με μια «καλλίγραμμη Ολλανδή» γίνονται πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο του 2016, για να μετατραπούν στη συνέχεια σε βροντερές φωνές με απόηχο την αποχώρησή του από τη συζυγική κλίνη. Η Αντα ζει πλέον μόνη της στο Καστρί ενώ ο Γιώργος μετακομίζει σε παραλιακό σπίτι της Ανατολικής Αττικής .

Δυο χρόνια και κάτι μετά, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα πλέον η Γουέντι συνοδεύει τον πρώην Πρωθυπουργό σε ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως συνέβη και χθες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Γουέντι βρέθηκε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, δίπλα από τα παιδιά του Γιωργου Παπανδρέου για να ακούσει την ομιλία του. 

Πηγή: thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:22