search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Οι φωτογραφίες της Lacta που κάνουν τους ομοφοβικούς να ανατριχιάσουν (Photos)

06.02.2019 10:38
Οι φωτογραφίες της Lacta που κάνουν τους ομοφοβικούς να ανατριχιάσουν (Photos) - Media

 

Οι ομοφοβικοί έχουν βγει έξω από τα ρούχα τους. Η Lacta στη νέα της καμπάνια  Act for Love, «Ελάτε να καταρρίψουμε τα στερεότυπα στην αγάπη» έχει ασπρόμαυρες φωτογραφίες μεταξύ άλλων και με ζευγάρια του ίδιου φύλου που μιλούν για την αγάπη τους. Αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και ήδη στο ίντερνετ γίνεται ένας μικρός πανικός.

Υπάρχει μια φωτογραφία ενός ζευγαριού ανδρών που γράφει: «Νεκτάριος και Γιάννης: «Είμαστε απλά δύο άνθρωποι που αγαπιούνται.» Και οι ομοφοβικοί στα σχόλια τους έχουν ξεσαλώσει: «Προωθείτε την ανωμαλία σαν κάτι το φυσιολογικό..!!Ντροπη σας» (Το άτομο που σχολιάζει έχει φωτογραφία μια Ελληνική σημαία με ένα πένθος)

Κάποιος άλλος γράφει: «Έτσι !! Να γίνουμε όλοι ομοφυλόφιλοι να μην γεννιούνται και παιδιά !!! Να πάψει επιτέλους να υπάρχει το είδος μας Μπράβο»

Ενώ ένας τρίτος συμπληρώνει: «Πρέπει να ντρέπεστε ρε γάιδαροι που ανεβάζετε τέτοιες φωτογραφίες εύχομαι η εταιριουλα σας φτωχομυαλοι να κλείσει το συντομότερο και να ζητάτε ελεημοσύνη απ’τα ελεύθερα πνεύματα της δημοκρατία σας κουπουκια»

Και κάποιος άλλος: «όλοι ειστε ίδιοι μηδενός εξαιρουμένου γεμάτο θράσος και απειλή προς την κοινωνία» (η ορθογραφία και η σύνταξη είναι από το πρωτότυπο)

Το χειρότερο όμως και γεμάτο μίσος σχόλιο είναι για μια φωτογραφία ενός ανάπηρου άνδρα στο καροτσάκι του που στην αγκαλιά του κρατάει τη σύντροφο του: «Μα γιατι πανε να μας περασουν κατι αφυσικο σαν φυσιολογικο? Δεν το σχεδίασε η φύση έτσι..! Τι θα πουν αν το δούνε τα παιδιά μας?» Και μετά συμπληρώνει από κάτω ότι το σχόλιο αυτό πήγαινε στη φωτογραφία με το ζευγάρι ανδρών. Έτσι για να χρυσώσει το χάπι.

Βέβαια και ευτυχώς οι περισσότεροι χρήστες ζητούν να γίνουν report τα ομοφοβικά σχόλια.

Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια που σημαίνει ότι η εταιρία, η κάθε εταιρία, θέλει να λανσάρει το προιόν της. Ακόμη και με αυτή τη λογική όμως είναι μια καλή αρχή για την αντιμετώπιση της ομοφοβίας και του ρατσισμού   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43