search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Έκανε μήνυση στους γονείς του γιατί δεν συναίνεσε στο να γεννηθεί – Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του (Photos)

06.02.2019 13:45
Έκανε μήνυση στους γονείς του γιατί δεν συναίνεσε στο να γεννηθεί – Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του (Photos) - Media

 

Έσπασε τη σιωπή της η  μητέρα του άνδρα που ισχυρίζεται ότι θέλει να μηνύσει τους γονείς του επειδή δεν «συναίνεσε στο να γεννηθεί» και υποστήριξε ότι θαυμάζει τον γιο της.

Ο Raphael Samuel, από το Βομβάη της Ινδίας, αποτελεί μέλος της λεγόμενης ομάδας δικηγόρων «χωρίς παιδιά» που πιστεύει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να υποφέρουν από τη ζωή.

Έχει χαρακτηριστεί ως «αντι-γενετήσιος» επειδή πιστεύει ότι οι γονείς δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα παιδί, αν το παιδί δεν έχει συμφωνήσει να γεννηθεί.

Τώρα η μητέρα του, Kavita, μίλησε λέγοντας ότι «θαυμάζει την αγωνία του γιου της».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι ο γιος της έχει προκαλέσει μια «αναστάτωση» στη ζωή της.

«Πρέπει να θαυμάσω την αγωνία του γιου μου να θέλει να πάρει τους γονείς του στο δικαστήριο γνωρίζοντας ότι και οι δύο είμαστε δικηγόροι.

Αν ο Raphael μπορούσε να βρει μια λογική εξήγηση για το πώς θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή του να γεννηθεί, θα δεχθώ το λάθος μου. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν επικεντρωθεί σε μια φράση που πιστεύει ο Raphael. Η πίστη του στον αντιστατικό χαρακτήρα, η ανησυχία του για την επιβάρυνση των πόρων της Γης λόγω της περιττής ζωής, η ευαισθησία του απέναντι στον πόνο που γνώρισαν παιδιά, ενώ μεγάλωναν και πολλά άλλα έχουν ξεχαστεί.

Είμαι πολύ χαρούμενη που ο γιος μου έχει γίνει ένας ατρόμητος, ανεξάρτητος σκεπτόμενος νεαρός άντρας, είναι σίγουρο ότι θα βρει την πορεία του προς την ευτυχία», δήλωσε η Kavita Karnad Samuel.

Αφού αποκάλυψε τα σχέδιά του να προβεί σε νομικές ενέργειες εναντίον των γονέων του, ο Raphael ισχυρίζεται ότι έχει καλή σχέση με αυτούς.

«Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά της Ινδίας ότι δεν οφείλουν τίποτα στους γονείς τους»,  είπε ο Raphael Samuel.

«Αγαπώ τους γονείς μου, και έχουμε μια υπέροχη σχέση, αλλά με απέκτησαν για τη δική τους χαρά και την δική τους ευχαρίστησή. Η ζωή μου ήταν καταπληκτική, αλλά δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να βάλω μια άλλη ζωή μέσα στον αγώνα του σχολείου και την εξεύρεση καριέρας, ειδικά όταν δεν το ζήτησε να υπάρξει», συμπλήρωσε.

Ο Raphael είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι μια επιλογή το να μην κάνουν παιδιά και να ζητήσουν από τους γονείς τους μια εξήγηση γιατί πήραν την απόφαση και τους γέννησαν.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, λέει: «Οι γονείς σας είναι δύο άτομα ηλικίας 20-25 ετών που ήθελαν απλώς να περάσουν μια όμορφη νύχτα μαζί και στη συνέχεια σας απέκτησαν». Πιστεύει ότι οι γονείς οφείλουν να φέρουν χαρά και ευτυχία στα παιδιά τους, και όχι το αντίστροφο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:57