search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Σε απόγνωση ο Ζούκερμπεργκ – Περιμένει από τους υπάλληλους του να «αναστήσουν» το Facebook

06.02.2019 13:53
Σε απόγνωση ο Ζούκερμπεργκ - Περιμένει από τους υπάλληλους του να «αναστήσουν» το Facebook - Media

 

Στους υπαλληλους του εναποθέτει τις ελπίδες του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ώστε να πάρει και πάλι τα πάνω του το δημιούργημά του και μετά τα πρόσφατα σκάνδαλα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, ο ιδρυτής του Facebook θα πριμοδοτεί με μπόνους όσους υπαλλήλους του θα βοηθήσουν την εταιρεία να εκπληρώσει τους στόχους της. Τα μπόνους θα υπολογίζονται βάσει της επίτευξης των ατομικών στόχων, της ατομικής επίδοσης και της επίδοσης της εταιρείας.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο τρέχουμε το Facebook. Αυτή η συγκεκριμένη αλλαγή έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι προτρέπουμε τους ανθρώπους να συνεχίσουν να σημειώνουν πρόοδο στα βασικά κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το διαδίκτυο και η εταιρεία μας», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο Business Insider.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:35