search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:43
MENU CLOSE

Μπροστά έβαζε, πίσω έμπαζε ο Ολυμπιακός

06.02.2019 16:55
Μπροστά έβαζε, πίσω έμπαζε ο Ολυμπιακός - Media

 

Με την επίθεση του να πετάει φωτιές και την άμυνά του να μπάζει νερά, ο Ολυμπιακός άφησε στη Λαμία ανοικτούς λογαριασμούς με την ομώνυμη ομάδα για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα γκολ έπεφταν βροχή -ασορτί με τον καιρό- και μετά από ένα θεαματικό παιχνίδι, Λαμία και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. Ζιλ Ντίας και Φράνκο Σολδάνο ξεχώρισαν για τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που η «ερυθρόλευκη» άμυνα μοίραζε δώρα και πήρε αρνητικό πρόσημο.

Στην πρώτη ουσιαστική φάση της, η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό αφού το χλιαρό σουτ του Τσούκαλου κατέληξε στα δίχτυα, έπειτα από τη λανθασμένη αντίδραση του Χουτεσιώτη που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού, αφού τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με το πρώτο «ερυθρόλευκο» γκολ του Ζιλ Ντίας που πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό, εκμεταλλευόμενος την πολύ ωραία σέντρα του Σολδάνο.

Από συνεργασία των δύο νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού, λίγο έλειψε να προηγηθούν οι Πειραιώτες, αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας της Λαμίας νίκησε τον Ζιλ Ντίας στο τετ α τετ.

Στο 29’ ο Σαράνοφ νίκησε και τον Μασούρα στο τετ α τετ και αφού ο Ολυμπιακός έχανε τα γκολ, το βρήκε η Λαμία, χάρη πάλι σε έναν «ερυθρόλευκο». Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έβαλε πολύ λανθασμένα το «καλό» του πόδι σε σέντρα του Πίτι, με αποτέλεσμα να…σκοράρει με προβολή εις βάρος της ομάδας του.

Έτσι, με μόλις 28% κατοχή της μπάλας και ένα σουτ στην εστία, η Λαμία πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 2-1 στο ημίχρονο.

Στο 51’ ο Σολδάνο συστήθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού σκοράροντας για το 2-2, έπειτα από γύρισμα του Μασούρα. Στο ριπλέι φαίνεται η μπάλα να είχε βγει άουτ πριν προλάβει να τη γυρίσει ο Μασούρας σε μια φάση εντελώς οριακή.

Ο Ζιλ Ντίας φάνηκε και πάλι απειλητικός στο 58ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Χασάν έβαλε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ (2-3) έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Σολδάνο.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί όμως, η Λαμία ισοφάρισε (στο 62’) σε 3-3 πάλι με τον Τσούκαλο, που εκμεταλλεύτηκε την τρικυμία που υπήρχε από την αρχή του αγώνα στην «ερυθρόλευκη» άμυνα και νίκησε τόσο τον Μεριά, όσο και τον Χουτεσιώτη που δεν μπόρεσε να αποκρούσει στη δεξιά γωνία του.

Η πρώτη στιγμή που ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είπε «όχι» σε αντίπαλο παίκτη ήταν στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτι στο 67. Έκτοτε ο ρυθμός έπεσε και το 3-3 έμεινε μέχρι το φινάλε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41