search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:24
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Σπινθήρες και μικροεκρήξεις από καλώδια της ΔΕΗ στο κέντρο της πόλης (Photo)

06.02.2019 17:12
Ηράκλειο: Σπινθήρες και μικροεκρήξεις από καλώδια της ΔΕΗ στο κέντρο της πόλης (Photo) - Media

 

Έκδηλη είναι η ανησυχία, αλλά και η οργή των καταστηματαρχών της οδού Έβανς στο κέντρο του Ηρακλείου, εξαιτίας της κατάστασης που βιώνουν, ιδιαίτερα τις μέρες που βρέχει.

Και αυτό γιατί τα καλώδια της ΔΕΗ που βρίσκονται πάνω από τα… κεφάλια τους, είναι σε πολύ κακή κατάσταση, με συνέπεια όποτε βρέχει – όπως τονίζουν οι ίδιοι – να βγαίνουν σπινθήρες και να καταγράφονται ακόμη και μικροεκρήξεις, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, έχει γίνει η απαραίτητη ενημέρωση στην αρμόδια Υπηρεσία, όμως αν και έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση και αποκατάσταση της ζημιάς.

Αυτό που ζητούν είναι το… αυτονόητο: Να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα, γιατί όταν μιλάμε για καλώδια της ΔΕΗ, όπως τονίζουν, δεν χρειάζεται να προκαλούμε την τύχη μας, ειδικά από τη στιγμή που η κατάσταση, όπως μπορεί να δει κανείς και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ekriti.gr είναι επικίνδυνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21