search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Μετά την Disneyland, έρχεται η Modelland – Ο παράδεισος των -κάθε λογής- μοντέλων (Video)

06.02.2019 17:58
Μετά την Disneyland, έρχεται η Modelland - Ο παράδεισος των -κάθε λογής- μοντέλων (Video) - Media

 

Στο βιβλίο Modelland η Τάιρα Μπανκς ανέλυε τον (ιδεατό;) κόσμο των μοντέλων και περιέγραφε την ανάλογη Disneyland των μοντέλων! Το μέρος δηλαδή που κάθε γυναίκα θα μπορεί να νιώθει μοντέλο!

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η στιγμή το βιβλίο της να πάρει σάρκα και οστά και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Variety, η Τάιρα Μπανκς το Modelland θα γίνει θεματικό πάρκο στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια!

 

«Θέλω να αισθανθούν οι άνθρωποι ότι αξίζουν, η Modelland θα παράσχει τα εργαλεία για να το κάνουν και θα τους δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσουν και να γιορτάσουν τη δική τους μοναδική ομορφιά» σχολίασε το άλλοτε Top Model που πρόσθεσε πως προετοίμαζε το Modelland εδώ και μία δεκαετία, και πως για τον τίτλο άντλησε έμπνευση από την Disneyland.

 

Όπως τόνισε, στη Modelland θα γιορτάζεται η ομορφιά και όσοι επισκέπτονται το πάρκο θα απολαμβάνουν μια βιωματική εμπειρία μοντέλου, με διάφορα events, δείπνα και φυσικά φωτογραφήσεις.

«Στην Modelland θα φέρουμε το μόντελινγκ στις μάζες», λέει το δελτίο Τύπου που πληροφορεί για το νέο, φιλόδοξο σχέδιο που θα είναι έτοιμο μέσα στο 2019 και θα μπορεί μέσω του ιδιαίτερου αυτού πάρκου διασκέδασης να συμβάλει στην επέκταση του ορισμού της ομορφιάς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03