04/12/2020 16:10:31

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη: Για ποιες περιοχές πρόκειται

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη: Για ποιες περιοχές πρόκειται - Media

 

Ποικίλα προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετωπίζουν σήμερα Πέμπτη πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και το απόγευμα λόγω εργασιών επισκευής αγωγού.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, θα υπάρχουν προβλήματα στην υδροδότηση έως τις 5 το απόγευμα, λόγω πτώσης πίεσης στις περιοχές Βότση και Αλλατίνη του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αγίου Παντελεήμονα και κέντρου Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς εκτελούνται εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής λόγω διαρροής επί των οδών Καραϊσκάκη Γεωργίου – Γεννηματά Γιώργου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και όπως διαβεβαιώνει η ΕΥΑΘ θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.