search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:15
MENU CLOSE

Ανασύρθηκε η σωρός από το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Σάλα

07.02.2019 07:55
Ανασύρθηκε η σωρός από το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Σάλα  - Media

 

Η Βρετανική Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Δυστυχημάτων (ΑΑΙΒ) ανακοίνωσε την ανάσυρση της σωρού που είχε εντοπιστεί στα συντρίμμια του αεροσκάφους που επέβαινε μαζί με ακόμη ένα άτομο ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα, όταν κατέπεσε στη Μάγχη.

Ακόμη πάντως δεν έχει αποκαλυφτεί η ταυτότητα του θύματος, δηλαδή αν πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή ή τον πιλότο.

Η σωρός, που θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή του Ντόρσετ, «ανακτήθηκε με επιτυχία», αλλά οι προσπάθειες ανέλκυσης των συντριμμιών των αεροσκαφών ήταν ανεπιτυχείς.

«Δυστυχώς οι κακές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να ανασύρουμε και το αεροσκάφος καθώς υποχρεωθήκαμε να φέρουμε στην επιφάνεια το μη επανδρωμένο όχημα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο 28χρονος Σάλα, μετέβαινε από τη Ναντ στο Κάρντιφ στις 21 Ιανουαρίου για να ενσωματωθεί με την ομάδα της Ουαλίας μετά τη μεταγραφή του σε αυτήν, όταν το αεροπλάνο εξαφανίστηκε πάνω από τη Μάγχη.

Τα συντρίμματα του αεροσκάφους Piper Malibu βρέθηκαν την Κυριακή, σε βάθος 60 μέτρων, βόρεια από ένα νησί στο στενό της Μάγχης, ύστερα από υποβρύχια έρευνα με ιδιωτική υποβρύχια χρηματοδότηση.

Επειδή οι καιρικές συνθήκες δεν πρόκειται να βελτιωθούν το προσεχές διάστημα, η επιτροπή ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των επιχειρήσεων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10