08/04/2020 21:12:47

Μέγκαν Μαρκλ: Οι δημόσιες κατηγορίες από την ετεροθαλή αδερφή της

Μέγκαν Μαρκλ: Οι δημόσιες κατηγορίες από την ετεροθαλή αδερφή της  - Media

 

Ιδιαίτερα τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με την ετεροθαλή αδερφή της, Σαμάνθα. Παρά το γεγονός ότι η τελευταία είχε στείλει τις θερμότερες ευχές στην αδερφή της τόσο για τον γάμο της όσο και μετέπειτα για την εγκυμοσύνη της, η αλήθεια είναι ότι με κάθε ευκαιρία ρίχνει… δηλητήριο.

Πρόσφατα η Meghan Markle, κατάφερε να αποσπάσει πολλούς επαίνους για την ιδέα που είχε να γράψει μηνύματα υποστήριξης πάνω σε μπανάνες που θα μοιράζονταν σε πρώην ιερόδουλες που προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να ξεφύγουν από τη πορνεία.

Η Samantha απάντησε στην κίνηση αυτή με τρία.. βιτριολικά tweets λέγοντας πως αν η αδελφή της αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει αυτές τις γυναίκες έπρεπε να τους δώσει χρήματα για να βελτιώσουν τη ζωή τους και όχι να γράφει μηνύματα πάνω σε μπανανόφλουδες, ενώ συνέχισε λέγοντας πως και ο πρίγκιπας Κάρολος την επόμενη φορά που η Meghan θα του ζητήσει χρήματα, να μην της δώσει και να της γράψει κάτι πάνω σε μια μπανάνα.

Και φυσικά δεν έμεινε εκεί, αλλά πρόσθεσε πως η Meghan θα έπρεπε να στείλει ένα θετικό μήνυμα σαν αυτά που έγραψε πάνω στις μπανάνες, στον πατέρα τους, τον Thomas Markle, με τον οποίο συνεχίζει να μην έχει καμιά επικοινωνία εδώ και μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.