search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54
MENU CLOSE

Τι απάντησε ο Μεϊμαράκης όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα Αυτιά στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

07.02.2019 08:45
Οργή Μεϊμαράκη κατά Μπορέλ για την Αγία Σοφία: «Δώσατε άφεση αμαρτιών στην Τουρκία» - Media

 

Πολλοί παράγοντες ρωτούν τελευταία τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη γιατί πηγαίνει στις Βρυξέλλες και δεν μένει στην Αθήνα να βοηθήσει τυχόν κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον έλεγχο π.χ. της Βουλής ή σε άλλους τομείς.

Σύμφωνα με το news247.gr ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος συνηθίζει να απαντά: «Μα εγώ ούτε πρότεινα, ούτε ζήτησα να είμαι ευρωβουλευτής». Και προσθέτει: «Είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής μετά από πρόταση του Προέδρου. Δεν διεκδίκησα να είμαι υποψήφιος, ούτε τρέχω γι’ αυτό».

Σε κάποιους, στενούς του συνομιλητές, ο Ευ. Μεϊμαράκης υπενθυμίζει τι είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν ο Πρόεδρος της ΝΔ του ζητήσει να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής: «Και εκτός αξιωμάτων να με αφήσεις, θα σε διευκολύνω. Εγώ έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου. Μπορώ να συμβάλω στην παράταξη και χωρίς θεσμικό ρόλο».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η ηγεσία της Πειραιώς είχε ενημερώσει τον Ευ. Μεϊμαράκη για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά για την ευρωβουλή και ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος εκφράστηκε θετικά -και, συνεπώς, δεν έχουν βάση τα δημοσιεύματα ότι εξέφρασε αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του γνωστού δημοσιογράφου στην «γαλάζια» ευρωλίστα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54