search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:53
MENU CLOSE

Μπογιόπουλος κατά Αρκά: Η κατρακύλα του στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, τώρα ξύνει (Photo)

07.02.2019 12:01
Μπογιόπουλος κατά Αρκά: Η κατρακύλα του στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, τώρα ξύνει (Photo) - Media

 

Ένα σκίτσο του γνωστού σκιτσογράφου «Αρκά» σχολίασε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. 

«Η κατρακύλα του κυρίου ΑΡΚΑ στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Τώρα, με το παρακάτω σκίτσο του, ο κύριος ΑΡΚΑΣ απλώς επιβεβαιώνει ότι διανύει τη νέα φάση του: Ξύνει και τον πάτο», έγραψε ο δημοσιογράφος στη σελίδα του στο Facebook. 

Στο σκίτσο του Αρκά εμφανίζεται κάποιος που πιθανότατα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, δεδομένου πως η… γραβάτα απουσιάζει να αγκαλιάζει τον Μάο και τον Στάλιν και να δηλώνει πως «εμείς, ρε, υποστηρίξαμε αυτούς… Στον Μαδούρο που δεν έχει σκοτώσει ούτε ένα εκατομμύριο, θα κωλώσουμε»;

Όπως διαβάσαμε στον Ημεροδρόμο, «την ώρα που στη Βενεζουέλα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα αμερικανοκίνητο πραξικόπημα, του κυρίου ΑΡΚΑ του ήρθε “έμπνευση”. Και τι “έμπνευση”! Απο εκείνες του κιλού. Τις στοιβαγμένες στους πάγκους του φαιδρού και ανιστόρητου συμψηφισμού. Εκεί, δηλαδή, που καταφεύγουν μονίμως οι στερεμένοι από οίστρο παπαρολόγοι του “δημοκρατικού τόξου” κάθε φορά που ως κλακαδόροι του ιμπεριαλισμού συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω να ανοίγουν ντέλα τις πόρτες στους φασίστες.»

Είναι αλήθεια ότι ο γνωστός σκιτσογράφος έχει απασχολήσει αρκετό καιρό με τα σκίτσα του, τόσο για τα «πολιτικά» όσο και για τα «κωμικά».

Την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα μία δημοσιογράφος η Έλενα Ακρίτα, είχε σχολιάσει το χιούμορ του Αρκά, λέγοντας πως «παλιά τον θαύμαζε, τώρα λυπάται»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52