search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Ρόδο: Η τελευταία συνομιλία της δολοφονημένης φοιτήτριας

07.02.2019 15:27
Έγκλημα στη Ρόδο: Η τελευταία συνομιλία της δολοφονημένης φοιτήτριας - Media
 
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η τελευταία συνομιλία που φέρεται να είχε μέσω Messenger η 21χρονη φοιτήτρια με τον κολλητό φίλο της τη νύχτα της δολοφονίας της.
 
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο φίλος της άτυχης φοιτήτριας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι τις τελευταίες μέρες η 21χρονη του φαινόταν αγχωμένη.
 
Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ξημερώματα Τρίτης είχε πάει από το σπίτι της και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και του φαινόταν πολύ κουρασμένη.
 
Όπως είπε τον τελευταίο καιρό δεν είχε σταθερή σχέση. Το μοιραίο βράδυ είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και με μηνύματα μέσω Messenger.
 
Σε αυτά τα μηνύματα οι δυο τους σχεδίαζαν να συναντηθούν. Η  φοιτήτρια θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη.
 
Η 21χρονη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο Messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρη.
 
Πηγή: star.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:38