search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09
MENU CLOSE

Οι εκτιμήσεις της Κομισιόν επανέφεραν τους πωλητές σε Ευρώπη και Χ.Α.

07.02.2019 17:16
Οι εκτιμήσεις της Κομισιόν επανέφεραν τους πωλητές σε Ευρώπη και Χ.Α. - Media

 

“Για το υπόλοιπο της συνεδρίασης, κλείσιμο του γενικού δείκτη χαμηλότερα των 650 μονάδων, θα είναι μία πρώτη ‘νίκη’ των εν δυνάμει πωλητών”, ανέφερε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου και η σημερινή συνεδρίαση φρόντισε να δικαιώσει τους συγκρατημένα απαισιόδοξους.

Την ψυχολογία των εν δυνάμει πωλητών, εκτός από τις κινήσεις κατοχύρωσης σημαντικών βραχυπρόθεσμων κερδών, τόνωσε και η επιφυλακτική εικόνα των ευρωπαϊκών αγορών, μετά τις, σημερινές, νεότερες εκτιμήσεις της Κομισιόν.

Πιο συγκεκριμένα, σε οριακή αναθεώρηση της πρόβλεψης για τον ρυθμό ανάπτυξης το 2019 στο 2,2%, από 2,3% προχώρησε η Κομισιόν, για την Ελλάδα, κόντρα στο σαρωτικά καθοδικό κύμα αναθεωρήσεων για άλλες χώρες της ευρωζώνης. Ενδεικτικό είναι ότι στη Γερμανία, η πρόβλεψη για τον ρυθμό ανάπτυξης περιορίζεται πλέον στο 1,1%, από 1,8% στις φθινοπωρινές προβλέψεις, στην Ιταλία στο 0,2%, από 1,2%, ενώ συνολικά για την ευρωζώνη προβλέπεται ανάπτυξη 1,3%, έναντι 1,9%.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09