search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25
MENU CLOSE

Αποζημίωση 68 εκατομμυρίων αξιώνει ο Γούντι Άλεν από την Amazon

07.02.2019 19:38
Αποζημίωση 68 εκατομμυρίων αξιώνει ο Γούντι Άλεν από την Amazon - Media

 

Μήνυση σε βάρος των Amazon Studios κατέθεσε ο Γούντι Άλεν, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να του καταβληθούν τουλάχιστον 68 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την άρνησή τους να διανείμουν την ταινία του «A Rainy Day in New York» και την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα σχέδια παραγωγής και διανομής μιας ταινίας.

Ο 83χρονος σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι η Amazon.com Inc δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν συνάψει τον Ιούνιο, αδικαιολόγητα, κατά τον ίδιο!

Βέβαια τότε, είχαν έλθει στο φως οι κατηγορίες εις βάρος του διάσημου ηθοποιού περί παρενόχλησης (το 1992) της υιοθετημένης κόρης του Ντίλαν Φάροου.

«Η Amazon επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόφασή της επαναλαμβάνοντας έναν αβάσιμο ισχυρισμό, 25 ετών, σε βάρος του σκηνοθέτη, όμως ο ισχυρισμός αυτός ήταν ήδη γνωστός στην Amazon (και το κοινό) προτού η Amazon προχωρήσει σε τέσσερις διαφορετικές συμφωνίες με τον Άλεν» τονίζεται στη μηνυτήρια αναφορά και καταλήγει: «Δεν υπάρχει καμία βάση προκειμένου η Amazon να τερματίσει το συμβόλαιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:20