search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Μίροτιτς

07.02.2019 19:59
Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Μίροτιτς - Media

 

Σε μια κίνηση που αναμένεται να τους ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο προχώρησαν οι Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενισχύθηκε με την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος «αποχαιρετά» τη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς και θα κάνει πλέον, όνειρα πρωταθλητισμού με τον Greek Freak!

Η συμφωνία ήρθε μετά από τριπλή ανταλλαγή μεταξύ των δύο ομάδων και των Ντιτρόιτ Πίστονς. Τα «ελάφια» έστειλαν στη Νέα Ορλεάνη τον σέντερ Τζέισον Σμιθ και τον φόργουορντ Στάνλεϊ Τζόνσον με αντάλλαγμα τον 27χρονο Μαυροβούνιο (με ισπανικό διαβατήριο).

Ο Μίροτιτς, έχει μέσο όρο τη φετινή σεζόν 16,7 πόντους, 8,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ, ενώ τα ποσοστά ευστοχίας του κάνουν ήδη… χαρούμενο τον τεχνικό των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, καθώς ο 27χρονος έχει 55,1% στο δίποντο, 36,8% στο τρίποντο και 84,2% στις βολές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:15