search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:09
MENU CLOSE

«Φεύγω από την Ελλάδα» – Βόμβα από Κάναντι μετά το ματς με την ΑΕΚ

07.02.2019 20:45
«Φεύγω από την Ελλάδα» - Βόμβα από Κάναντι μετά το ματς με την ΑΕΚ - Media

 

Φανερά εκνευρισμένος από τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ, ο Νταμίρ Κάναντι μετά τη συνέντευξη Τύπου είπε ότι το ματς με την Κυριακή με τον Λεβαδειακό, ίσως είναι το τελευταίο του στην Ελλάδα.

Σοκ στον Ατρόμητο λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ματς κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι, ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε μετά τη συνέντευξη Τύπου ότι το αποψινό ματς ίσως είναι το τελευταίο του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός μιλώντας στη διαδικασία της συνέντευξης είπε λακωνικά: «Δυστυχώς σήμερα χάσαμε, γεγονός που μας απογοητεύει. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό», ενώ σε ερώτηση για τα συνεχιζόμενα λάθη της διαιτησίας κατά της ομάδας του, με αποκορύφωμα τα παράπονα στο αποψινό ματς είπε: «Επόμενη ερώτηση».

Ωστόσο, κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα και απευθυνόμενος στους ρεπόρτερ, φανερά εκνευρισμένος, τόνισε: «Ίσως το τελευταίο μου ματς στην Ελλάδα»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:09