search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:10
MENU CLOSE

ΑΝΕΛ: Αναβολή διαγραφής Παπαχριστόπουλου μέχρι νεοτέρας

08.02.2019 08:24
ΑΝΕΛ: Αναβολή διαγραφής Παπαχριστόπουλου μέχρι νεοτέρας - Media

 

Και πάνω που ήταν να ανακοινώσει την διαγραφή του βουλευτή του Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος κάνει πίσω. 

Όπως λέει ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter δε προχωρά στη διαγραφή του βουλευτή, καθώς έτσι θα χάσει πραξικοπηματικά τον λόγο του στη Βουλή εν όψει της ψηφοφορίας για το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

«Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter. 

«Όχι» από Λαζαρίδη και Δ. Καμμένο

Νωρίτερα, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης και Δημήτρης Καμμένος, οι οποίοι αν επέστρεφαν μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο θα ήταν εφικτή η διάσωση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ, είπαν «όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής τους.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Λαζαρίδης δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι «γύρισα σελίδα. Δεν μπορώ να επιστρέψω. Εγώ είμαι μηχανικός. Κι εμείς οι μηχανικοί, όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα, τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή».

Μάλιστα, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν ο Π. Καμμένος του ζήτησε να επιστρέψει.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμμένος διευκρίνισε: «Το έχω πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ».

Διαβάστε επίσης: ΑΝΕΛ: Περιμένοντας τη… διάσωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:10