search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Ένα απέραντο νεκροταφείο αγελάδων – 300.000 βοοειδή πνίγηκαν στις πλημμύρες (Photos/Video)

08.02.2019 08:54
Ένα απέραντο νεκροταφείο αγελάδων – 300.000 βοοειδή πνίγηκαν στις πλημμύρες (Photos/Video)  - Media

 

Ο καιρός έχει τρελαθεί. Σε όλον τον πλανήτη παρουσιάζονται ακραία καιρικά φαινόμενα. Στην Αυστραλία μετά τον καύσωνα ήρθαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις και ειδικά στο δυτικό Κουίνσλαντ.

Οι τεράστιες αγροτικές εκτάσεις μετατράπηκαν σε βάλτους και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, λόγω της βροχόπτωσης υπερχείλισε το φράγμα του ποταμού Ρος και τα νερά μπήκαν μέσα στο Ταουνσβιλ.

Στα αγροτόπια που πλημμύρισαν οι κάτοικοι δεν πρόλαβαν να σώσουν τα ζωντανά τους που πνίγηκαν. Και όταν το νερό τραβήχτηκε αποκάλυψε ένα τεράστιο σε έκταση, νεκροταφείο αγελάδων.

Επίσης πολλές αγελάδες πέθαναν από την ασιτία αφού τα κτήματα δεν μπορούσαν λόγω του νερού, να εφοδιαστούν με ζωοτροφές.

«Υπάρχουν σιδηροδρομικές γραμμές που έχουν πεταχτεί, και οι δρόμοι έχουν υποχωρήσει. Σε κάθε σημείο και υπάρχουν νεκρά βοοειδή. Δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν. Ήταν κόλαση.» λέει συντετριμμένος ένας κτηνοτρόφος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51