search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20
MENU CLOSE

Πόσο άντεξες χωρίς «GREY’S ANATOMY» και «HOW TO GET AWAY WITH MURDER»;

08.02.2019 13:43
Πόσο άντεξες χωρίς «GREY’S ANATOMY» και «HOW TO GET AWAY WITH MURDER»; - Media

Το δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου της κορυφαίας σειράς «How to Get Away with Murder» επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου με νέα επεισόδια στο FOX Life μέσα από τη WIND VISION.

 

H αγωνία κορυφώνεται καθώς θα μάθουμε πώς θα ολοκληρωθεί η μεγάλη μέρα του γάμου των Connor (Jack Falahee) και Oliver (Conrad Ricamor) αλλά και πώς θα ανταπεξέλθει η υπό κατάρρευση Annalise από την εισβολή του ο Gabriel (Rome Flynn) που έρχεται για να πυροδοτήσει την κατάσταση με νέες αποκαλύψεις!

 

Εξίσου συναρπαστικές είναι και οι εξελίξεις στο δεύτερο μέρος του 15ου κύκλου της αγαπημένης σειράς, «Greys Anatomy» που έχει ήδη ξεκινήσει από το τέλος Ιανουαρίου με την Shonda Rhimes να αποζημιώνει τους fans για την αναμονή, με τις νέες ιστορίες της Meredith Grey (Ellen Pompeo).

 

Με ταυτόχρονη θέαση της WIND VISION μέσα από τρεις συσκευές οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν την Annalise Keating (Viola Davis) να αγορεύει στα έδρανα της νομικής, την ίδια ώρα που ένα άλλο μέλος της οικογένειας παρακολουθεί με catch up τις τελευταίες εξελίξεις στο Grey Sloan Memorial Hospital μέσω tablet.

 

Όλες οι συναρπαστικές εξελίξεις και το πιο πλούσιο περιεχόμενο βρίσκονται φιλοξενούνται στη WIND VISION που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν με 9,90€ (Full pack) ή 19,90€ (Family Pack) και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου σε όλα τα καταστήματα WIND και online στο www.wind.gr .

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17