search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:44
MENU CLOSE

Συναυλία – αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία από τα Μουσικά Σχολεία Αλίμου και Αθήνας στο Μέγαρο Μουσικής

08.02.2019 14:02
Ναύπλιο: Από τις 26 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου η ετήσια Έκθεση Βιβλίου - Media

 

Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στον σπουδαίο ποιητή της θάλασσας, Νίκο Καββαδία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»), την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 19:00, από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αλίμου και Αθήνας.

Πρόκειται για διοργάνωση του Μουσικού Σχολείου Αλίμου σε συνεργασία με το νεότευκτο Μουσικό Σχολείο Αθήνας, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Κεντρικός Τομέας Αθηνών) που παραμένει σταθερά αρωγός του έργου τους.

Θα ακουστούν τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Μαρίζας Κωχ, Ξέμπαρκων, Γιάννη Νικολάου, Μιχάλη Τρανουδάκη και Γιάννη Σπανού. Στη συναυλία μετέχουν το «Σύνολο Σύγχρονου Ελληνικού και Ξένου Δημοφιλούς Ρεπερτορίου» και η Χορωδία Β’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αλίμου καθώς η Χορωδία Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αθήνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:44