search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:01
MENU CLOSE

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος» – Σοκάρει η υπηρέτρια του βασιλιά της ποπ (Video)

08.02.2019 14:03
«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος» - Σοκάρει η υπηρέτρια του βασιλιά της ποπ (Video) - Media

 

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ ενώ βρίσκονταν ακόμη σε τρυφερή ηλικία, ήρθε η τότε υπηρέτριά του, Άντριαν ΜακΜάνους να προχωρήσει σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αμαυρώνοντας ακόμα περισσότερο το θρύλο του Μάικλ Τζάκσον.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», ανέφερε μεταξύ άλλων η 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail. Η γυναίκα που εργαζόταν ως καθαρίστρια στην έπαυλη του «βασιλιά της ποπ» εξήγησε πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «παρελαύνουν» από την κρεβατοκάμαρα του και μάλιστα ήταν αμέτρητες οι φορές που μάζευε εσώρουχα μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ επανειλημμένα έβλεπε παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι.

 

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της ΜακΜάνους δεν τελειώνουν εδώ. «Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει και θυμάται ακόμη τη στιγμή που ο Μάικλ Τζάκσον της ζήτησε να πλαστικοποιήσει φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα πάντα με την συνέντευξη που δημοσιοποίησε η DailyMail, η Άντριαν ΜακΜάνους, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ευσταθούν οι καταγγελίες που ήθελαν το είδωλο της ποπ να διατηρεί ανάρμοστες σχέσεις με αρκετούς ανήλικους φαν του. Άλλωστε υποστηρίζει ότι έίχε δει με τα μάτια της τον Μάικλ Τζάκσον να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, την ώρα που σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν στα συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

Για την ΜακΜάνους, ο Μάικλ Τζάκσον δεν ήταν παρά ένας αδίστακτος παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά «δεκάδες παιδιά», καταγράφοντας σε βίντεο τις αρρωστημένες επαφές του και διατηρώντας ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό υλικό.

Ερωτηθείσα για αυτές τις «εξαφανισμένες» κασέτες, η ΜακΜάνους είπε: «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes».


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:01