search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:38
MENU CLOSE

Ανατροπή στην δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο: Θρίλερ με τα «ορφανά» δείγματα DNA

08.02.2019 14:07
Σοκαρισμένη φοιτήτρια στη Βρετανία – Ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε στην τουαλέτα! (Video) - Media
 
Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδ, μετά τα αποτελέσματα του ελέγχου για DNA στα αντικείμενα που περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η άτυχη φοιτήτρια.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, οι αρχές στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της άτυχης φοιτήτριας, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.
 
Όπως εξήγησε ο αστυνομικός ρεπόρτερ «ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας της Ελένης.
 
Ωστόσο, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν όντως έχει βρεθεί «ορφανό» DNA στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια και στη θάλασσα, όπου πετάχτηκε η φοιτήτρια, σε περίπτωση που όντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα περιπλέξει πολύ την υπόθεση.
 
Κι αυτό γιατί η επιβεβαίωση αυτή θα σημαίνει ότι στη δολοφονία της 21χρονης εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις αρχές.
 
Πηγή: star.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36