search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:19
MENU CLOSE

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας, αλλά δεν θα γίνεις πρωθυπουργός

08.02.2019 18:44
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας, αλλά δεν θα γίνεις πρωθυπουργός - Media

Με το θέμα της γρίπης άρχισε την ομιλία του στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Δεν φτάνει που τόσο καιρό ζητάτε εκλογές στην Ελλάδα, τώρα ζητάτε και στη Βενεζουέλα”.

“Στην Ελλάδα οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, πάρτε το χαμπάρι”, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας. “Στην κάλπη των ευρωπαϊκών εκλογών θα υποστείτε μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας, διότι όλος ο λαός θα κατανοήσει ότι το σχήμα που είχατε στήσει με ψευδείς μετρήσεις ήταν μια φενάκη που εσείς στήσατε προκειμένου να δημιουργήσετε μια ψευδή εικόνα”, είπε.

Και την επόμενη των εκλογών θα έχετε μεγάλο πρόβλημα να εξηγήσετε στο κόμμα σας και τον λαό πώς διαψεύστηκαν οι προσδοκίες που είχατε καλλιεργήσει. “Έχετε πέσει μέσα σε όλες τις παγίδες που έχετε στήσει”, είπε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις αξιολογήσεις, στο θέμα των συντάξεων, στο θέμα της εξόδου από το μνημόνιο, το θέμα της εξόδου της χώρας στις αγορές.

“Έχουν διαψευστεί όλα τα αφηγήματα σας”, είπε.

“Κύριε Μητσοτάκη, κάτι δεν πήγε καλά στην πρηγούμενη συνεδρίαση προφανώς (για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών) και σήμερα ήρθατε πάλι να επαναλάβετε τα ίδια επιχειρήματα. Τα ακούσαμε και τα ξανακούσαμε”, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την τοποθέτηση του στη Βουλή.

Τον κατηγόρησε ότι κινδυνολόγησε πάνω στο κρίσιμο κοινωνικό θέμα της δημόσιας υγείας, μιλώντας για τη γρίπη. “Σας απάντησε με την πρέπουσα σοβαρότητα ο υπουργός Υγείας”, είπε αναφορικά με την παρέμβαση που ζήτησε και έκανε προηγουμένως ο κ. Ξανθός.

Ο πρωθυπουργός απέρριψε παράλληλα τη θέση που είχε εκφράσει προηγουμενώς ο κ. Μητσοτάκης για τον αριθμό των κλινών στα νοσοκομεία, επί των οποίων προέβη σε σύγκριση.

Είπε ότι τα περί “σικέ διαζυγίου” με τον κ. Καμμένο, που έλεγε ο κ. Μητσοτάκης, μετά έγινε από εκείνον “εκβιαστικό διαζύγιο”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:19