search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:36
MENU CLOSE

«Υπάλληλος της ΔΕΗ» άρπαξε 6.000 ευρώ και χρυσαφικά από ηλικιωμένη

09.02.2019 09:31
Πάτρα: Τρόμος τα ξημερώματα για ηλικιωμένη – Τη λήστεψαν μέσα στο σπίτι της - Media

 

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων.

Σε ένα από αυτά που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου στη Δαύλεια Βοιωτίας, οι απατεώνες κατάφεραν να φύγουν με ένα σεβαστό ποσό σε ρευστό και χρυσαφικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του lamiareport.gr.

Συγκεκριμένα ο απατεώνας πλησίασε μια 74χρονη στην παραπάνω περιοχή, παριστάνοντας τον τεχνικό της ΔΕΗ. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της κουβέντας τους, ο άγνωστος κατάφερε να την απασχολήσει και να αφαιρέσει 6.000 ευρώ που είχε η ηλικιωμένη στο σπίτι. Επιπλέον της αφαίρεσε τα χρυσαφικά της τα οποία κατά δήλωσή της ήταν αξίας 5.000 περίπου ευρώ.

Ο άγνωστος εξαφανίσθηκε μπαίνοντας σε ένα ΙΧ όπου τον περίμενε ένας ακόμη συνεργός του.

Είναι απολύτως απαραίτητο να επιμείνουμε στην ενημέρωση κυρίως των ηλικιωμένων ανθρώπων για τους διαφόρους απατεώνες που σκαρφίζονται ένα σωρό πονηριές για να προσεγγίσουν τα θύματά τους. Δεν αφήνουμε κανέναν άγνωστο να μπαίνει στο σπίτι μας, ούτε για νερό, χρυσαφικά κι άλλα κοσμήματα τα φυλάσσομαι σε ασφαλές μέρος μακριά από προφανή σημεία, ενώ καλό θα ήταν μεγάλα χρηματικά ποσά να τα φυλάσσουμε στην τράπεζα και όχι στα συρτάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24