search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:33
MENU CLOSE

Νέες διώξεις για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ που έπεσε από τον 9ο όροφο

09.02.2019 09:35
Νέες διώξεις για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ που έπεσε από τον 9ο όροφο - Media

 

Διώξεις σε άλλους δύο υπόπτους, άσκησε ο Εισαγγελέας στα Γιαννιτσά, για τον θάνατο της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε από το μπαλκόνι της εστίας όπου διέμενε.

Προκειται για δύο άντρες που κατηγορουνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς φέρονται να διακινησαν ασεμνες φωτογραφίες της 20χρονης στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1.

Συνολικά είναι τρεις οι κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Νοέμβριο του 2016, οπότε η κοπέλα έκανε βουτιά στο κενό κάτω από περίεργες συνθήκες, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της εστίας, όπου διέμενε.

Αρχικά ο θάνατος της είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία, με την οικογένεια της όμως από την πρώτη στιγμή να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η φοιτήτρια δεν ήταν μόνη της τη μοιραία στιγμή.

Στο πλαίσιο της κυρίας ανάκρισης οι κατηγορούμενοι θα κληθούν να καταθέσουν, μόλις λίγες ημέρες μετά από το ξέσπασμα της μητέρας της, η οποία ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, απειλώντας να πέσει επειδή δεν προχωρούσε η έρευνα της υπόθεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:32