search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Κοστολογημένο σχέδιο για την Αθήνα με πηγές χρηματοδότησης

09.02.2019 11:33
Μπακογιάννη για το συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη (Video) - Media

 

Για μία πόλη όπου “κυριαρχεί ο φόβος” έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Όπως είπε, ολόκληρες γειτονιές αισθάνονται αόρατες και ξεχασμένες, ενώ οι άνθρωποι φοβούνται να περπατήσουν τα βράδια. “Ο πρόεδρος των φροντιστηρίων της Αθήνας μου είπε ότι κλείνουν στις 8 γιατί οι γονείς φοβούνται για τα παιδιά τους” είπε χαρακτηριστικά.

Πρότεινε τη δημιουργία ενός ενιαίου συντονιστικού κέντρου, μίλησε για μέτρα καταστολής και πρόληψης για το ζήτημα ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των Εξαρχείων.

Πρόσθεσε ότι η δημοτική αστυνομία έχει μετατραπεί σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό που κόβει μόνο κλησεις.

“Είμαι ερωτευμένος και παθιασμένος με την τοπική αυτοδιοίκηση” τόνισε και υπογράμμισε ότι είναι 10 χρόνια αυτοδιοικητικός.

“Δεν άφησα ένα υπουργικό γραφείο. Από κάτω προς τα πάνω έχω ξεκινήσει” είπε, με το βλέμμα σε συνυποψηφίους του και πρόσθεσε ότι αυτά τα 10 χρόνια είχε ευκαιρίες αν ήθελε να μεταβεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

“Είμαστε όλοι συνοδοιπόροι” δήλωσε για τους συνυποψηφίους του, δύο ημέρες μετά το debate που έκαναν και τόνισε ότι αν καταφέρουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους σε ορισμένα βασικά θέματα, κερδισμένη θα είναι η Αθήνα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο, κοστολογημένο πρόγραμμα, ένα επιχειρησιακό σχέδιο, «όχι σαν αυτά του παρελθόντος με τα ωραία φυλλάδια και τις ωραίες φωτογραφίες». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26