search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις θα επιτεθούν στην πόλη Καμισλί

09.02.2019 13:10
Γερμανία: Ο  Χορστ Ζεεχόφερ θέλει να ξαναρχίσουν οι απελάσεις στη Συρία - Media

 

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) με την υποστήριξη των ΗΠΑ αναμένεται ότι θα επιτεθούν κατά του τελευταίου θύλακα του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή της πόλης Καμισλί στην Συρία, μετά την απομάκρυνση των αμάχων που βρίσκονται ακόμη μέσα στην πόλη, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο των δυνάμεων SDF.

Το περικυκλωμένο προπύργιο των τζιχαντιστών στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη, αποτελεί τον τελευταίο θύλακα του Ισλαμικού Κράτους στην αναφερόμενη περιοχή της Συρίας όπου το SDF πραγματοποιεί πολεμικές επιχειρήσεις, με την υποστήριξη των ΗΠΑ.

Ο Μουσταφά Μπαλί, εκπρόσωπος Τύπου των δυνάμεων SDF δεν ξεκαθάρισε πόσο σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απομάκρυνση των αμάχων από την πόλη. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη οικογενειών των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:47