search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26
MENU CLOSE

Ελλάκτωρ: Πούλησε για 25,5 εκατ. ευρώ τα κεντρικά γραφεία στην Κηφισιά

09.02.2019 17:39
Ελλάκτωρ: Πούλησε για 25,5 εκατ. ευρώ τα κεντρικά γραφεία στην Κηφισιά - Media

 

Την πώληση του κτηρίου όπου στεγάζονταν τα κεντρικά γραφείων της στη Νέα Κηφισιά ανακοίνωσε η “Ελλάκτωρ”.

Η πώληση στην ORILINA Α.Ε.Ε.Α.Π., έναντι τιμήματος 25,5 εκατ. ευρώ, έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου.

«Η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι πωλήθηκε σήμερα το ακίνητο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, επί της οδού Ερμού 25, στη Νέα Κηφισιά Αττικής. Αγοραστής του ακινήτου, συνολικής επιφάνειας 16.219,11 τ.μ. κυρίων χώρων και 14.452,71 τ.μ. βοηθητικών χώρων (στάθμευση, αποθήκες κ.α.) είναι η εταιρεία ORILINA Α.Ε.Ε.Α.Π., που κατέβαλε τίμημα πώλησης ύψους 25,5 εκατ. ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως παράλληλα συμφωνήθηκε η εκμίσθωση των χώρων του κτηρίου, όπως ο Όμιλος χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα, από την νέα Ιδιοκτήτρια προς την ΕΛΛΑΚΤΩΡ για περίοδο πέντε ετών, με δικαίωμα μονομερούς εκ μέρους της ΕΛΛΑΚΤΩΡ παράτασης της μίσθωσης για άλλα 5 χρόνια.

 Τέλος, η επίπτωση της ανωτέρω πώλησης στα αποτελέσματα της χρήσης 2019 είναι μη σημαντική (κέρδος 0,2 εκ. ευρώ).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:25