search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45
MENU CLOSE

Μπλόκο στην Ιόνια Οδό από αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας – Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

09.02.2019 19:17
Μπλόκο στην Ιόνια Οδό από αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία - Media

 

Αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έκλεισαν απόψε τον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού, στο ύψος του 51ου χιλιομέτρου, στον κόμβο Μπάγιας.

Η απόφαση για τον αποκλεισμό του δρόμου ελήφθη κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και σύμφωνα με την Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών – Μπλόκο Κεφαλοβρύσου-Αιτωλικού, και ο αποκλεισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 24:00.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα δόθηκε στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών και στα δύο ρεύματα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η εθνική οδός είχε αποκλειστεί στις σήραγγες των Τεμπών από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας που πραγματοποίησαν κινητοποίηση.

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός στο κόμβο της Νίκαιας, καθώς στο σημείο παραμένει το αγροτικό μπλόκο από Θεσσαλούς αγρότες. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Τι ζητούν οι αγρότες

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζελας δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους. “Μας ανάγκασε να βγούμε στον δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη” δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45