search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό!

09.02.2019 19:38
4711320.jpg

 

Μια σημαντική νίκη με 1-0 πανηγύρισε ο ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρη στο γκολ του Αθανασιάδη στο 53ο λεπτό, στο ματς που έγινε σήμερα το απόγευμα στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν με αυτούς τους τρεις βαθμούς να πάρουν μεγάλη βαθμολογική «ανάσα», φτάνοντας τους 20 πόντους και βγαίνοντας από την τελευταία τριάδα του πίνακα. Την ώρα που οι «πράσινοι» έχασαν εκ νέου πολύτιμο έδαφος στη μάχη για μια θέση στην πεντάδα, μένοντας στους 28 βαθμούς και με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες ήταν μάλλον φτωχό, αφού επί της ουσίας κατάφεραν να αλληλοεξουδετερωθούν και να μην επιτρέψουν τη δημιουργία ευκαιριών.

Με τους παίκτες του να ανεβάζουν την απόδοσή τους μετά το ημίωρο και να ψάχνουν τους χώρους, ο ΠΑΣ ήταν εκείνος είχε την καλύτερη φάση για να σκοράρει, στο 34’ με την καρφωτή κεφαλιά του Αθανασιάδη μετά το γέμισμα του Κρίζμαν να αποκρούεται από τον Διούδη, ενώ και στο 23ο λεπτό ο Νικολιάς μπήκε μεν μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμα του κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Παναθηναϊκός… χτυπήθηκε από την ατυχία εις διπλούν, με τις αναγκαστικές αλλαγές των Κουλιμπαλί και Ινσούα πριν ακόμα συμπληρωθούν 20 λεπτά παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην φτιάξει κάποια αξιόλογη φάση, έχοντας το σουτ του Στάικου στο 8’ ως καλύτερή του προσπάθεια για γκολ…

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς, με τα στατιστικά να είναι 3-2 τα σουτ, 46%-54% η κατοχή της μπάλας και 4-1 τα κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (3-4-3): Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γιάκος (89’ Σιόντης), Κάστρο, Μάνος (80’ Βιντάλ), Αθανασιάδης, Κρίζμαν (69’ Μπατίστ).

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Κουλιμπαλί (7’ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Γιόχανσον, Στάικος, Κουρμπέλης, Ινσούα (20’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης (75’ Άλτμαν).

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33