search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Ξέσπασε η Ζαρίφη: Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά

10.02.2019 08:45
Κατερίνα Ζαρίφη για Βig Brother: «Αισχρό, εμετικό και πραγματικά εξοργιστικό» - Media

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος ρωτάει;» μιλάει για τον αγώνα που κάνει από νεαρή ηλικία για να χάσει τα περιττά κιλά της, για το bullying που έχει δεχτεί αλλά και για τον ανάρμοστο τρόπο που την προσεγγίζουν κάποιοι άντρες… 

«Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο. Για να είμαι δίκαιη, αυτό γινόταν πολύ περισσότερo παλιότερα, που υπήρξαν κανάλια που στήθηκαν μ’ αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ ένα έχω να πω: τα όνειρα τα κυνηγάμε βάσει των ανθρώπων που μας πιστεύουν, για να διαψεύσουμε αυτούς που μας αμφισβητούν», είπε η παρουσιάστρια στην Page 2.

Σε ό,τι φορά τις επικίνδυνες δίαιτες που έκανε προκειμένου να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, η Κατερίνα αποκάλυψε: «Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι «πολλή προσοχή»! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως».

 Η ίδια μιλάει και για τις ανάρμοστες φωτογραφίες που έχει δεχτεί από φαν της, καθώς είναι δεινή χρήστις των social media: «Α, ναι, έχω κι εγώ τα τυχερά μου! Αλλά μάλλον η ύπαρξη του Γιάννη μου μπλοκάρει τις τύχες. Ναι, μου έχουν στείλει και διάφορα… σημεία. Μάλιστα, μια φορά ένας κύριος μου στέλνει: «Καλησπέρα σας, είστε υπέροχη». Ευγενέστατος, σκέφτηκα. Και στο καπάκι μου έστειλε και την… προίκα του».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28