search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Γιακουμάτος: Ο Καμμένος να βάλει φρένο – Ας κρατήσει την αξιοπρέπεια του

10.02.2019 09:20
Γιακουμάτος: Ο Καμμένος να βάλει φρένο - Ας κρατήσει την αξιοπρέπεια του - Media

 

Τη στάση του Πάνου Καμμένου μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως είναι αργά για δάκρυα και σχολίασε με νόημα πως την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τον προδότη κανένας. «Ας κρατήσει την αξιοπρέπεια του. Πρέπει κάπου να σταματήσει, να βάλει ένα φρένο», σχολιασε για τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε πως «με το δικό του στυλό υπέγραψε ο κ. Κοτζιάς το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Γιατί κλαίγεται τώρα;», είπε. 

Ο κ. Γιακουμάτος ξεκαθάρισε πως στόχος της ΝΔ στις εκλογές είναι η αυτοδυναμία και συμπλήρωσε πως «είναι μεν δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τον αγώνα μας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως η αυτοδυναμία είναι ο στόχος αλλά όχι αυτοσκοπός και πρόσθεσε πως «αν πετύχουμε αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει συνεργασίες γιατί τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα».

Μετά τις εκλογές στόχος της ΝΔ είναι να μειώσει τη φορολογία αφού όπως είπε «η υπεροφορλόγηση είναι πολιτική που καταστρέφει την ανάπτυξη» και τόνισε πως «θα παλέψουμε τα πλεονάσματα 3,5% να γίνουν 2,5%».

Χαρακτήρισε επίσης σφάλμα την αδράνεια σε σχέση με την επένδυση στο Ελληνικό και τόνισε «φταίμε κι εμείς».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02