search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:21
MENU CLOSE

H Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για το άγνωστο πρόβλημα της υγείας της

10.02.2019 09:41
Η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για την απόφαση του Alpha να κόψει το «Σόι σου» - Media

 

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξομολογήθηκε στο περιοδικό People για κομμάτια της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια και προχώρησε σε μια αποκάλυψη…

Όπως είπε εκτός από κοσμήματα, στο συρτάρι της έχει και δεκάδες γυαλιά μυωπίας ενώ δεν έχει μυωπία!

«Να σου πω και μια είδηση. Τα γυαλιά που φοράω είναι σκέτο τζάμι. Τα βάζω για να μην σταματάμε συνέχεια το γύρισμα με «Το Σόι Σου» στον ALPHA. Το ένα μου μάτι έχει πρόβλημα, τρέχει συνέχεια δάκρυα. Οι γιατροί λένε ότι ο δακρυϊκός πόρος -αυτή η μικρή τρυπίτσα- είναι κλειστός γι’ αυτό τα δάκρυα είναι όλα έξω. Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που πάσχουν από κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της μέρας μαζεύουν σχεδόν μισό ποτήρι δάκρυα. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, ήθελε επέμβαση που προτίμησα να μην κάνω. Έμαθα ότι το ίδιο πρόβλημα είχε και η συγχωρεμένη η Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία είχε προχωρήσει σε επέμβαση. Άσε που εμένα, τα γυαλιά μου δίνουν στιλ. Είναι πλέον, μέρος της προσωπικότητάς μου», αναφέρει η λατρεμένη «Αλεξάνδρα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19