search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:50
MENU CLOSE

Η πληρωμένη απάντηση της Συνατσάκη στο bullying για το πρόσωπό της

10.02.2019 12:23
Χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη - Τι συνέβη με τον Αιμιλιανό Σταματάκη (Video) - Media

 

Πριν μερικές μέρες, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε στο Instagram πώς πάσχει από ροδόχρου ακμή, μια πάθηση για την οποία δεν υπάρχει ίαση.

Την Παρασκευή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τα παρασκήνια της εκπομπής «Στην υγειά μας», στην οποία ήταν καλεσμένη.

Το εν λόγω στιγμιότυπο συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Απαντώντας στο bullying που δέχτηκε για το πρόσωπό της η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια selfie χωρίς μακιγιάζ.

«Αυτό είναι το δέρμα μου σήμερα. Χωρίς κανένα φίλτρο ή οποιοδήποτε μακιγιάζ. Αυτήν την περίοδο κάθε μέρα είναι κι αλλιώς. Ανάλογα με τον καιρό, το τι έχω φάει, την ημέρα του κύκλου μου, το στρες μου. Έχω ροδοχρου ακμή και την ημέρα της εγγραφής της εκπομπής «Στην Υγειά Μας» ήταν μια κακή μέρα για το πρόσωπο μου. Όταν βάφομαι φαίνεται ακόμη χειρότερα η υφή του, γι αυτό βγαίνω σε βίντεο και φωτογραφίες στο 80% των περιπτώσεων άβαφη.

Για εκείνα τα χθεσινοβραδινά σχόλια που είδα και είχαν να κάνουν με το πως φαινόταν το δέρμα μου στην τηλεόραση, να σας πω πως δε ντρέπομαι. Προσπαθώ να το βελτιώσω γιατί κάποιες φορές τσούζει κάπως, ή νιώθω σαν να φουντώνουν τα μάγουλά μου αλλά δε νιώθω λιγότερο ή περισσότερο όμορφη εξαιτίας του. Έχω την τύχη να αισθάνομαι έτσι γιατί είμαι σήμερα σε μια καλή φάση με εμένα, νιώθω ασφαλής, οι άνθρωποί μου με κάνουν να νιώθω καλά με τα όλα μου, όμως!

Την επόμενη φορά που έχετε να κάνετε ένα σχόλιο αντίστοιχο του «πως είσαι έτσι» «αυτό είναι σιχαμένο» ή «πω πω πάχυνες/αδυνάτισες» ή κάτι αντίστοιχο, ένα σχόλιο που δεν θα βοηθήσει πουθενά τον άλλον άνθρωπο και δεν θα τον εξελίξει σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα σας προτείνω κάτι δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη ότι με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρετε! Μην πείτε τίποτα. Ξέρω ακούγεται τρελό σχεδόν, αλλά μην πείτε τίποτα!

Γιατί μπορεί κάποιος να πληγωθεί, να ντραπεί, να κλειστεί σπίτι του, να νιώσει λιγότερος εξαιτίας σας. Και για εσάς που το δέρμα σας δεν είναι instagramικά τέλειο, έχει ακμή, ραγάδες, κυτταρίτιδα, λεύκη, εκζέματα, ξέρετε κάτι; Είναι φυσιολογικό! Το παράλογο αυτήν την εποχή κρύβεται στην θεοποίηση του photoshop και του αλαβάστρινου, μα είναι τόσος ο βομβαρδισμός που κάπου έχουμε μπερδευτεί. Εγώ λέω να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά με αυτά. Εσύ τι λες;», έγραψε απαντώντας στα αρνητικά σχόλια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:50