search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:27
MENU CLOSE

Προειδοποιεί ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κληρικών: Αν εμμείνουν στην αλλαγή των εργασιακών μας σχέσεων, έχουμε 10.000 μικρόφωνα

10.02.2019 13:19
Προειδοποιεί ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κληρικών: Αν εμμείνουν στην αλλαγή των εργασιακών μας σχέσεων, έχουμε 10.000 μικρόφωνα - Media

 

Την αποφασιστικότητα των ιερέων να μην δεχθούν την αλλαγή των εργασιακών τους σχέσεων, ενόψει των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα, διεμήνυσε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος της Ιεράς Ένωσης Κληρικών Γιώργος Βαβμακίδης.

«Δεν έχουμε στα χέρια μας κανένα γραπτό κείμενο για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη συμφωνία πρωθυπουργού-αρχιεπισκόπου. Σε όσες συναντήσεις έχουν γίνει, ό,τι έχουμε είναι σε προφορικό επίπεδο. Την Τρίτη έχουμε συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας και αναμένουμε εγγράφως προθέσεις και το προσχέδιο της κυβέρνησης» είπε ο κ. Βαμβακίδης.

Παράλληλα διεμήνυσε ότι «οι δικές μας θέσεις είναι παγιωμένες και αμετακίνητες. Επ’ ουδενί λόγω θα επιτρέψουμε αλλαγή στις εργασιακές μας σχέσεις. Θα αντιδράσουμε όπως κάνει ο απλός πολίτης και οι κοινωνικές τάξεις».

«Δεν πρόκειται να το αφήσουμε αυτό, είναι αδιανόητο να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, δεν μας ρώτησαν. Έχουμε τον Θεό και την Παναγία μας και 10.000 μικρόφωνα μαζί μας. Γιατί αν εμμένουν στις αμετακίνητες θέσεις τους ενδεχόμενοες να υποβάλουμε αίτημα να τεθεί η Εκκλησία και όλοως ο ιερός κλήρος σε διωγμό» κατέληξε ο κ. Βαμβακίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25