search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Η ΝΔ υποφέρει από αντιπολιτευτικό βέρτιγκο

10.02.2019 15:32
Παπαδημούλης: «Να προσφύγουμε στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα, την μόνη διαφορά μας με την Τουρκία» - Media

 

H κοινοβουλευτική πλειοψηφία μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων «είναι πιο συνεκτική» εκτίμησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης. 

«Η κυβέρνηση διαθέτει την εμπιστοσύνη της Βουλής. Προχωρεί, νοικοκυρεύοντας τα δημόσια οικονομικά, στην ανάκαμψη της οικονομίας, με στοχευμένη προώθηση αναπτυξιακών μέτρων και σταδιακή διόρθωση των αδικιών», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Κληθείς να σχολιάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ίδιος τόνισε πως: «Η ΝΔ υποφέρει από αντιπολιτευτικό βέρτιγκο, με τον Κυριάκο (Μητσοτάκη) να του έχει πάρει “τα κλειδιά” της ΝΔ η ακροδεξιά τρόικα Σαμαρά-Βορίδη-Γεωργιάδη».

Σχετικά με τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων επισήμανε: «Το προοδευτικό μέτωπο με βασική, αλλά όχι μόνη, δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αρχίσει να συγκροτείται γύρω από κοινούς στόχους. Υπάρχουν δυνάμεις και έντονη θετική κινητικότητα για τη διαμόρφωση ενός μονιμότερου φόρουμ διαλόγου και κοινής δράσης με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και δυνάμεων της ανανεωτικής Αριστεράς, της οικολογίας, της Κεντροαριστεράς και του δημοκρατικού Κέντρου, που επιθυμούν να εργαστούν μαζί για το μέλλον της χώρας μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11