search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Στη Λάρισα η χειμερινή Πανελλήνια συνάντηση φίλων της βέσπας

10.02.2019 17:26
Στη Λάρισα η χειμερινή Πανελλήνια συνάντηση φίλων της βέσπας - Media

 

«Πλημμύρισε» με βέσπες ο θεσσαλικός κάμπος, καθώς οι «δίκυκλες κυρίες» έφθασαν στην πόλη για τη Χειμερινή Πανελλήνια συνάντηση που διοργανώνειτο Vespa Club Λάρισας, το οποίο συμπλήρωσε 29 χρόνια.

Λάτρεις της Βέσπας από την Κύπρο Βρέθηκαν στη Λάρισα για να πάρουν μέρος στη χειμερινή συνάντηση των φίλων του αγαπημένου δικύκλου.

Η ίδια αγάπη έφερε τους φίλους της Βέσπας από τη γειτονική Βουλγαρία και τη Σερβία. Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η ανταλλαγή απόψεων γύρω από το αγαπημένο τους όχημα καθώς και η προβολή των ομορφιών και πολιτισμών των πόλεων που φιλοξενούν αυτές τις συναντήσεις.

Τη φετινή συνάντηση διοργάνωσε το Vespa club Larisas, που είναι το δεύτeρο αρχαιότερο στην Ελλάδα. Η Πανελλήνια θερινή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα παράλια της Πιερίας με Λάρισα.​

Πηγή: ΕΡΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43