17/09/2019 23:16:13

Το δωράκι του ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ

Το δωράκι του ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ - Media

 

Ο Σκάι έκανε (φυσικά χωρίς αυτό να είναι ο στόχος του) ένα χρήσιμο δωράκι στην ΕΡΤ 1: ελευθέρωσε το Σαββατόβραδο από τον επιτυχημένο και μακρόβιο «Στην Υγεία μας», που  σημειώνει πάντα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης και το μετακίνησε Παρασκευή, από καραμπόλα που προκάλεσε το σαββατιάτικο Σαρβάιβορ. 

Έτσι ο πολύς κόσμος που επέλεγε τα βραδινά τού Σαββάτου να τα περάσει με μια λαϊκή μουσική εκπομπή, που έχει τραγούδια, χορούς, ξεφαντώματα, καλούς τραγουδιστές και λαμπερούς προσκεκλημένους έμεινε μετέωρος ως προς αυτήν την επιλογή. 

Οπότε η ΕΡΤ έκανε τη λογική κίνηση: μετακίνησε από την Παρασκευή βράδυ στο Σάββατο βράδυ το  (έτοιμο) «Στα τραγούδια λέμε ναι»,  με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, που μπορείς να το πεις και κλώνο τού «Στην υγειά μας». 

Είναι πιο χαμηλότονο μεν – από πλευράς χορών, έντασης της διασκέδασης και (μη...) ένδυσης κάποιων δημοφιλών κοριτσιών με προχωρημένη επιδειξιμανία των σωματικών τους προσόντων–, αλλά διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό, συχνά τους ίδιους καλλιτέχνες (που έχουν ανακυκλωθεί στο παρελθόν από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου) και σε έναν βαθμό τους ίδιους καλεσμένους, κάποιοι λίγοι από τους οποίους έχουν υπάρξει ενοχλητικοί μαϊντανοί, κυρίως εκείνοι που προέρχονται από χώρους άσχετους με τη μουσική και το θέατρο.

Για τους λόγους που αναφέραμε η  εκπομπή της ΕΡΤ (από την οποία άρχισε την πολυετή διαδρομή του το «Στην Υγειά μας») είναι καλή, θα τη λέγαμε συμπαθητική, χωρίς ακρότητες. Ένας προσεγμένος κλώνος που μπορεί να κέρδισε μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού που άφησε η εκπομπή του Παπαδόπουλου. 

Αρκεί να μην επιχειρήσει μεγαλύτερη μίμηση με:

**  ντακαλδιάρικα ζεϊμπέκικα πάνω σε δωδεκάποντα,
** μερακλαντάν χορούς από εξεζητημένα αντρικά κάζουαλ και
** ντεμέκ τσιφτετέλια από ημίγυμνα πόδια, τσιτωμένα στα όρια έκρηξης οπίσθια και αβυσσαλέα μπούστα.

Καλή επιτυχία να έχει σε αυτήν την, τουλάχιστον συμπαθητική και ευχάριστη εκπομπή-κλώνο, η δημόσια τηλεόραση. 

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.