24/02/2020 03:53:01

Γερουλάνος: Είμαι ιδεολογικά πιο κοντά με τον Ηλιόπουλο

Γερουλάνος: Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο φέραμε 17,5 εκατ. ευρώ στην Αθήνα - Media

 

«Προτεραιότητα μας η Ασφάλεια της πόλης και η αλλαγή της εικόνας εγκατάλειψής της», δήλωσε ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας Παύλος Γερουλάνος.

«Είναι πρωτίστως το θέμα της εγκατάλειψης όπου νιώθει ο κόσμος, το θέμα της ασφάλειας και το θέμα της λειτουργίας του δήμου με έναν τρόπο που να είναι γρήγορος κινηματικός, αποτελεσματικός», τόνισε ο κ. Γερουλάνος μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

«Ιδεολογικά είμαστε πιο κοντά με το Νάσο Ηλιόπουλο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί.

Θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα και να πιέσουμε την κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στη νομοθεσία για την καταπολέμηση της χρήσης των ναρκωτικών», πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι το ζητούμενο των Αθηναίων δεν είναι να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια αλλά πραγματικά να συνεργαστούμε. Με στεναχώρησε η επιστολή του Μπακογιάννη ο οποίος πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.

Μας έλεγε ότι πρέπει πρώτα να συναντηθούμε με άλλους και μετά οι τρεις μας. Δεν πειράζει εγώ νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για διάφορα θέματα», σημείωσε.

Πρόσθεσε, ότι θα χρειαστούν προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων λόγω ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στον τομέα της καθαριότητας.

«Το θέμα της ιδιωτικοποίησης των σκουπιδιών είναι η λάθος λύση στο λάθος πρόβλημα. Εδώ έχει μείνει ο δήμος χωρίς απορριμματοφόρα.

Θα χρειαστούν προσλήψεις υπό την έννοια, ότι αυτή τη στιγμή, παίρνουν σύνταξη πολλοί από τους υπαλλήλους του δήμου, αλλά αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα, είναι σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.