search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:22
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: Εξοργισμένοι οι θαυμαστές της για τα βραβεία Grammy

11.02.2019 11:51
Τέιλορ Σουίφτ: Εξοργισμένοι οι θαυμαστές της για τα βραβεία Grammy - Media

 

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ έχουν εξοργιστεί με τους υπεύθυνους των βραβείων Grammy καθώς η ποπ σταρ δεν κατάφερε να κερδίσει στη μία και μοναδική κατηγορία που ήταν υποψήφια.

Η ίδια όμως φαίνεται να μη δίνει και τόσο μεγάλη σημασία αφού έτσι κι αλλιώς έχει στο ενεργητικό της ήδη δέκα Grammy και προτίμησε να βρεθεί την βραδιά απονομής των βραβείων στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τα Bafta και να στηρίξει τον φίλο της Τζόι Άλγουιν που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιώργου Λάνθμιμου «The Favourite».

Το άλμπουμ της Τέιλορ «Reputation» ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Άλμπουμ αλλά έχασε από το «Sweetener» της Αριάνα Γκράντε, χαρίζοντας έτσι στην Γκράντε το πρώτο της Grammy.

Θαυμαστής της Τέιλορ έγραψε στο Twitter: «Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χρειάζεται τα #GRAMMYs αυτή την εποχή. Με το τελευταίο της άλμπουμ έκανε τη μουσική που ήθελε, είπε όλα όσα έπρεπε να πει και επέβαλε τη φήμη της (Reputation). Πραγματικά αγαπάω την @taylorswift13 με όλη μου την καρδιά».

Με τη σειρά της η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Instagram «AHHHHH @thefavouritemovie μόλις κέρδισε 7 βραβεία @baftta!!! (…)ευχαριστίες στην @stellamccartney για αυτό το φόρεμα».

«Η Τέιλορ Σουίφτ δεν δίνει σημασία στα Grammy γιατί ξέρει ότι αξίζει πολύ περισσότερα, έχει πολύ μεγάλη ενέργεια», έγραψε άλλος θαυμαστής της στο Twitter σχολιάζοντας την αντίδραση της ποπ σταρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03