13/12/2019 17:54:05

Αναζητώντας το «καρφί», ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει εργασιομανής και σωτήρας

Αναζητώντας το «καρφί», ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει εργασιομανής και σωτήρας - Media

 

Το πρόγραμμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών διέρρευσε προκαλώντας πολλά ερωτήματα σχετικά με τις πολλές ώρες της ημέρας που περνάει ως… «executive time»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι πέντε πρώτες ώρες της ημέρας του Τραμπ τοποθετούνται με τη συγκεκριμένη ένδειξη που είναι γενικώς αόριστη δίνοντας το δικαίωμα στον κόσμο να πιστεύει ότι τις αφιερώνει στην ψυχαγωγία του.

Την ώρα που ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή της ενοχλητικής αυτής διαρροής για το πρόγραμμα του προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ο ελεύθερος αυτός χρόνος θα πρέπει να γίνεται αντιληπτός ως μια θετική κι όχι αρνητική ένδειξη».

«Όταν χρησιμοποιείται η διατύπωση Executive Time, εν γένει δουλεύω, δεν χαλαρώνω», έγραψε στο Twitter ο ισχυρός άνδρας της Αμερικής και έγινε πιο σαφής: «Στην πραγματικότητα ίσως να εργάζομαι περισσότερο από σχεδόν οποιονδήποτε πρώην πρόεδρο. Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβα καθήκοντα προέδρου, η χώρα μας ήταν ένα χάλι».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πιο συγκεκριμένος: «Μια εξαντλημένη άμυνα, ατελείωτοι πόλεμοι, ένας ενδεχόμενος πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα, (…) σημαντικοί φόροι και πάρα πολλά προβλήματα ρυθμίσεων, συνόρων, μετανάστευσης, συστήματος υγείας και πολλά άλλα. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να δουλεύω πάρα πολύ!»,

Ερωτηθείς σχετικά με αυτό που δείχνει να είναι ως επί το πλείστον μια συνηθισμένη ημέρα εργασίας για τον πιο ισχυρό άνθρωπο του πλανήτη, ο ασκών προσωρινώς χρέη προσωπάρχη Μικ Μαλβάνι απάντησε στο δίκτυο NBC: «Ο ‘executive time’ χρησιμεύει στον πρόεδρο για να προετοιμαστεί για την επόμενη συνάντησή του και να κάνει έναν απολογισμό της προηγούμενης. Οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες αρχίζουν στις 06:30 το πρωί και συνεχίζονται έως τις 23:00 το βράδυ. Επομένως μπορώ να σας βεβαιώσω ότι εργάζεται πολύ περισσότερο από αυτό που αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμά του», σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.