search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Παράνοια: «Δεν πλένω τα χέρια μου για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου – Τα μικρόβια δεν υπάρχουν» (Video)

11.02.2019 17:52
Παράνοια: «Δεν πλένω τα χέρια μου για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου - Τα μικρόβια δεν υπάρχουν» (Video) - Media

 

Μετά την εξαιρετικά επικίνδυνη τάση για μη εμβολιασμούς, φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει να αμφισβητήσουν τις εξελίξεις στην ιατρική των τελευταίων δύο αιώνων.

Και, αν οι ίδιοι θέλουν να είναι γραφικοί και επικίνδυνοι για τους εαυτούς τους, δυστυχώς κάποιοι είναι δημόσια πρόσωπα και με τις απόψεις τους επηρεάζουν κόσμο.

Όπως ο παρουσιαστής του -συντηρητικού- Fox News, Πιτ Χέγκσεθ, ο οποίος στη διάρκεια εκπομπής αποκάλυψε ότι έχει να πλύνει τα χέρια του περίπου δέκα χρόνια.

«Νομίζω ότι έχω να πλύνω τα χέρια μου περισσότερα από δέκα χρόνια», ανέφερε ο Χέγκσεθ, προκαλώντας τα επιφωνήματα αηδίας των συναδέλφων του.

Ωστόσο, εκείνος δεν φάνηκε να πτοείται και επέμεινε: «Τα μικρόβια δεν είναι πραγματικότητα, αφού δεν τα βλέπουμε, δεν υπάρχουν, με αυτόν τον τρόπο τονώνω το ανοσοποιητικό μου σύστημα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23