search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Ο Στίβεν Τάιλερ ανοίγει το σπίτι του για κακοποιημένες νεαρές γυναίκες

12.02.2019 09:46
Ο Στίβεν Τάιλερ ανοίγει το σπίτι του για κακοποιημένες νεαρές γυναίκες - Media

 

Ο αρχηγός των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ άνοιξε μία από τις κατοικίες του, στο Μέμφις του Τενεσί των ΗΠΑ για να διαμένουν κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί και παραμεληθεί.

Η στέγη για νεαρές γυναίκες ονομάζεται Janie’s House, από το γνωστό τραγούδι των Aerosmith του 1989 «Janie’s Got a Gun» για ένα νεαρό κορίτσι που στρέφεται στα ναρκωτικά μετά από κακοποίηση.

«Κάνει στην καρδιά μου και στην ψυχή μου καλό. Είναι πραγματικό» δήλωσε ο Στίβεν Τάιλερ, σύμφωνα με το People στην τελετή εγκαινίων.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε το να είσαι σε μια μπάντα με άνδρες για 50 χρόνια, μπορεί να φέρνει προβλήματα» συνέχισε ο τραγουδιστής. «Και αντί να τα εγκαταλείψω, αποφάσισα να πάω σε κέντρο θεραπείας για συνεξάρτηση».

«Ενώ βρισκόμουν εκεί, όλα τα κορίτσια που γνώρισα είχαν κακοποιηθεί είτε σωματικά, διανοητικά ή προφορικά, ή τουλάχιστον το 90% αυτών» τόνισε ο Τάιλερ. «Έτσι όταν βγήκα από εκεί, επένδυσα στο κέντρο Janie. Είπα τι θα κάνεις;».

Ο Στίβεν Τάιλερ δώρισε 500.000 δολ. από την οργάνωσή του Janie’s Fund για να βοηθήσει στην ανακαίνιση της κατοικίας.

Σύμφωνα με το KDVR, το Janie’s House θα φιλοξενεί έως 14 νεαρές γυναίκες ταυτόχρονα, περίπου 30 τον χρόνο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:59